REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen

My Image

Wat onze opdrachtgevers zeggen

We voeren uiteenlopende opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers. Hieronder zijn een aantal opmerkingen te lezen die we als feedback mochten ontvangen.

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

"Mijn ervaring met Bullseye is de afgelopen jaren alleen maar positief geweest. Deskundig gaan de filmers te werk en hebben met veel gevoel en passie een prachtig verslag afgeleverd van diverse bijeenkomsten. Daarnaast hebben zij oog voor de aard van het project en de betrokken mensen. Ik hoop nog jaren lang samen met Bullseye te mogen samenwerken in het vertalen van onze bijeenkomsten van het Nederlands kennisnetwerk duurzame inzetbaarheid en de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in prachtige kennisclips en films"

- Annet de lange, Professor HRM HAN university of applied sciences -
Hogeschool Arnhem en Nijmegen

4C Creative Cad Cam Consultants

"4C werkt graag samen met Bullseye video. Hun begeleiding en vraagstelling om te komen tot een resultaat wat precies weergeeft wat de werkwijze en producten van 4C zijn, was bijzonder aangenaam en professioneel. Tijdens de Technishow viel ons op hoeveel positieve aandacht onze bedrijfsfilm van de bezoekers kreeg. En dat is wat we met een film willen bereiken."

- Edwin Rappard, directeur 4C -

SBO De Windroos

"Het is lastig om voor ouders een goed beeld te schetsen van het onderwijs aan onze -veelal- speciale leerlingen. Waar wij voor staan en hoe dat in de dagelijkse praktijk te zien is, is niet in woorden te vangen. Beelden van die dagelijkse praktijk zeggen veel meer.

Het is Bullseye gelukt om van bestaande filmbeelden een krachtige,  kernachtige presentatie te creëren over wie wij zijn, waar wij voor staan, wat wij kunnen en hoe wij dat doen binnen ons onderwijs.

Onze website wordt goed bekeken en levert positieve reacties op van zowel ouders als professionals in het onderwijsveld."

- Hannie Caerteling, SBO De Windroos, locaties Goffert & Waalsprong, Nijmegen -
SBO de Windroos Nijmegen

Stichting de Rijk van Nijmegen Uitdaging

"Ze maken mooie films, weten de kern van de boodschap te treffen en de juiste sfeer te scheppen. Dat doen ze allemaal zonder op de voorgrond te treden. Daarom werk ik zo graag met BullsEye Videoproducties."
- Gaby Erens, Manager ​Stichting de Rijk van Nijmegen Uitdaging -
Stichting De Rijk van Nijmegen Uitdaging

Danscafé Billabong

"Deze heren maken prachtige eye-catchers, onmisbaar in een succesvolle
bedrijfsvoering!"

- Hessel Schuurmans, eigenaar Danscafé Billabong
Danscafé Billabong

Boom Uitgevers

Wij werken met BullsEye samen voor diverse projecten, waarbij sprake is van verschillende wensen en ideeën. De heren van BullsEye denken graag mee, maar bieden tegelijk ook kaders waarbinnen moet worden gewerkt. Zeker voor hen met weinig ‘video-ervaring’ is dit heel waardevol gebleken.

IK WIL OOKVideoVOOR MIJN BEDRIJF!

BEKIJK ONZE PORTFOLIO
+31 (0)6 5473 5543
ROGIER
THOMAS

© 2017, Webdesign door Novio Design