Elk jaar wordt door Stichting de Rijk van Nijmegen Uitdaging de MVO Award uitgereikt. Bedrijven uit het rijk van Nijmegen die het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan maken kans op deze Award.

MVO Award
De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Video
De avond van de uitreiking trok zo'n 200 bezoekers. Niet iedereen is bekend met de bedrijven die zijn geëindigd als finalist. BullsEye Videoproducties had de opdracht om van de drie finalisten een bedrijfsportret te maken waarin duidelijk naar voren komt hoe het maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel is van het bedrijfsproces. De video's werden op de avond zelf vertoond om de bezoekers een goed beeld te geven van de finalisten.

Toegevoegde waarde
Het vertonen van de video's was een enorm succes. Het voordeel is dat in een paar minuten tijd de bezoekers een goed beeld hebben van het bedrijf. Door de combinatie van interviews, beeld en muziek is het voor de kijker vrij snel duidelijk met wie ze te maken hebben.

​De nominatie an sich is voor de bedrijven al mooi om te gebruiken in de communicatie. De video die we hebben geproduceerd versterkt het verhaal. Ideaal om relaties een beeld te geven waar de focus van het bedrijf ligt.

Video van MVO Award winnaar Inexeon​​​